Avaleht » Intervjuud
Minka kelly võitles ekraanil pahade positega kui ta mängis sarjas ''Charlie's Angels'', kuid ekraaniväliselt on ta teistsugune võitleja. Näitlejanna tegi koostööd Diet Coke firma ja The Heart Truth kampaaniaga, et suurendada teadlikkust, eriti naiste seas ning nõustus laval kõndima, et esitleda Red Dress kollektsiooni. Koos temaga oli laval ka teise kuulsusi, nagu näitekas Christie Brinkley ja Rebecca Romijn. Ajakirja Elle tegi intervjuu Minkaga enne moeüritust.

Moeetenduseni on vaid mõned tunnid - kas sul on mingit sorti ürituseeelseid rutiine?
Ma tean, ära meenuta seda! Mul ei ole mingeid rutiine, kuna kõndimine moeshowl ei ole asi, mida ma kogu aeg teen - aga ma soovin, et teeksin! Ma lihtsalt lähen ja loodan parimat ja loodan, et mu Diane von Fustenbergi kleit teeb minu eest kogu töö. Kleit on imeilus - see on põrandani ulatuv, ehitud õhtukleit. Ma ei pea palju tegema. Ja loomulikult olen ma närvis. Ma olen alati kõige pärast närvis, mida ma tegema pean, kuid see on OK, kuna see tähendab, et ma hoolin.

Kas sinuga kõnnib täna veel keegi, kelle nägemisest sa oled põnevil?
Ma olen põnevil, et näha Chaka Khani!

Kas sa oled suur fänn?
Oo jaa, kes ei oleks? ''I feel for you''(laulab)
Katekooria: Intervjuud | Vaatamised: 737 | Added by: Dobrevic | Kuupäev: 2012-02-15 | Kommentaarid (0)

Minka Kelly ja Derek Jeter on jälle koos!

Life & Style avaldas, et Yankeesi liige Derek Jeter ja ''Friday Night Lights'' iludus Minka Kelly veetsid pühad koos Pariisis.

Paar oli koos kolm aastat ennem kui teatasid, et lähevad lahku, mis oli 2011 aasta augustis, kuid neid nähti 29.detsembril koos Musée d'Orsays, mis asub Pariisis. 

''Giid juhendas neid üle viie korruse ning nad vaatasid Moneti ja Prantsuse impressionistide töid,'' rääkis Pepperdine ülikooli tudeng Jaime Olaez Life & Style-le, kuna nägi paari kunstimuuseumis. ''Nad käisid kõikidel erinevatel korrustel. Derek kandis musta ja halli kampsunit, Minak nägi väga kena välja. Ta kandis valgeid teksaseid, pruuni jakki ja saapaid.''

''Kõige naljakam oli näha turiste kandmas Yankeesi mütse,'' ütles Olaez. ''Ja mõned inimesed isegi ei märganud neid!''

Põhinedes twitterile, oli minkat ka nähtud 27.detsembril Royal hotellis, Pariisis.

Loodetavasti aasta 2012 toob nende suhtesse paremat õnne!
Katekooria: Intervjuud | Vaatamised: 799 | Added by: Dobrevic | Kuupäev: 2012-01-01 | Kommentaarid (0)

Digital Spy tegi intervjuu Charlie's Angels kolma näitleja Minka Kelly, Rachel Tylori ja Annie Ilonzeh'ga. Siia lisan Minka intervjuu.

Mis meelitas sind sarja ''Charlie's Angels'' juurde?
See roll oli päris meelitav minu jaoks. Minu arust oli sellel hea käsikiri ja ma armastan inimesi, kes on sinna kaasatud. Ma olin väga põnevil, et mul on võimalus töötada koos produtsendi Drew Barrymore'ga. Ja fakt millisel tasemel tal selle sarja jaoks kirg on tegi mulle võimatuks sellest ära öelda. Ja ma armastan ka sõbrasuhet kolme naise vahel ja fakti, et neil kõigil on katkine minevik. On hea mängida rolli, kus sa pöörata oma elu ümber ja seda heas suunas.

Kuidas sa kirjeldaksid oma karakterit sarjas?
Ma armastan fakti, et ma mängin karakterit, kes on minu varasematest rollidest nii erinev. Ta nimi on Eve ja ta on pisut raske juhus. Ta on uus ingel ja ta on teissugune.
Katekooria: Intervjuud | Vaatamised: 774 | Added by: Dobrevic | Kuupäev: 2011-10-28 | Kommentaarid (0)