Main » 2012 » Veebruar » 15 » Minka intervjuu ajakirjaga ''Elle''
6:17 PM
Minka intervjuu ajakirjaga ''Elle''
Minka kelly võitles ekraanil pahade positega kui ta mängis sarjas ''Charlie's Angels'', kuid ekraaniväliselt on ta teistsugune võitleja. Näitlejanna tegi koostööd Diet Coke firma ja The Heart Truth kampaaniaga, et suurendada teadlikkust, eriti naiste seas ning nõustus laval kõndima, et esitleda Red Dress kollektsiooni. Koos temaga oli laval ka teise kuulsusi, nagu näitekas Christie Brinkley ja Rebecca Romijn. Ajakirja Elle tegi intervjuu Minkaga enne moeüritust.

Moeetenduseni on vaid mõned tunnid - kas sul on mingit sorti ürituseeelseid rutiine?
Ma tean, ära meenuta seda! Mul ei ole mingeid rutiine, kuna kõndimine moeshowl ei ole asi, mida ma kogu aeg teen - aga ma soovin, et teeksin! Ma lihtsalt lähen ja loodan parimat ja loodan, et mu Diane von Fustenbergi kleit teeb minu eest kogu töö. Kleit on imeilus - see on põrandani ulatuv, ehitud õhtukleit. Ma ei pea palju tegema. Ja loomulikult olen ma närvis. Ma olen alati kõige pärast närvis, mida ma tegema pean, kuid see on OK, kuna see tähendab, et ma hoolin.

Kas sinuga kõnnib täna veel keegi, kelle nägemisest sa oled põnevil?
Ma olen põnevil, et näha Chaka Khani!

Kas sa oled suur fänn?
Oo jaa, kes ei oleks? ''I feel for you''(laulab)

Sul on ilus hääl! Sa oled töötanud koos mitmete organisatsioonidega, mille hulgas ka Stand Up For Cancer ja USO, mis pani sind tahtma tegeleda millegi sellisega?
Kui nad jõudsid minuni, et ma osaleksin suures kampaania, siis ma ei teadnud, milline suremuste arv naiste seas südamehaiguse pärast - ja see mõjutas mind. Ma arvasin, et on oluline tõsta teadlikkust nii hästi kui suudan ja anda teada sellest ohust nii paljudele naistele kui ma tean. Ma kipun olema üsna teadlik oma tervise ja harjutuste suhtes, kuna mulle tõsti meeldib palju süüa, nii, et ma pean seda kuidagi tasakaalustama.

Kas sa oled üsna aktiivne?
Mulle meeldib olla nii aktiivne kui võimali. Mul hakkab kiiresti igav, nii et mulle meeldib asju muuta. Praegu ma teen joogat iga päev ja mida ma armastan oma juhendaja juures on see, et  teeb seda iga kord erinevalt.  Mul on ka oma treener ja koos temaga on see alati teistsugune, see on alati lõbus. Kuid mulle meeldib ka matkamine või minna koos oma sõbrannaga rattstega randa. 

Kas sul on veel mingeid moenädala plaane?
Järgmine nädal ma lähen Oscar de la Renta and Marchesa showle. Mulle lihtsalt meeldib nende loovus ja ehk mul on ka piisavalt õnne, et saan neid kunagi ka kanda.

Nad mõlemad on küllaltki naiselikud. Kuidas sa kirjeldaksid oma isiklikku stiili?
Mugav, kerge, lihtne. Kord mõne aja tagant ma mängine trendidega, kuid tavaliselt on see üsna lihtne. Vahel olen ma lihtsalt t-särgi ja teksade tüdruk, vahel mulle meeldib kanda tüdrukulikke kleite. Kuid misa kõige tähtsam, ma olen mugav. Välja arvatud kingad - rusikareegel kinagade juures on see, et valu on ilu. 
Kategooria: Intervjuud | Vaatamised: 592 | Lisaja: Dobrevic | Hinnang: 0.0/0
Kommentaarid: 0