Main » 2011 » Oktoober » 28 » Digital Spy intervjuu Minkaga
8:10 PM
Digital Spy intervjuu Minkaga
Digital Spy tegi intervjuu Charlie's Angels kolma näitleja Minka Kelly, Rachel Tylori ja Annie Ilonzeh'ga. Siia lisan Minka intervjuu.

Mis meelitas sind sarja ''Charlie's Angels'' juurde?
See roll oli päris meelitav minu jaoks. Minu arust oli sellel hea käsikiri ja ma armastan inimesi, kes on sinna kaasatud. Ma olin väga põnevil, et mul on võimalus töötada koos produtsendi Drew Barrymore'ga. Ja fakt millisel tasemel tal selle sarja jaoks kirg on tegi mulle võimatuks sellest ära öelda. Ja ma armastan ka sõbrasuhet kolme naise vahel ja fakti, et neil kõigil on katkine minevik. On hea mängida rolli, kus sa pöörata oma elu ümber ja seda heas suunas.

Kuidas sa kirjeldaksid oma karakterit sarjas?
Ma armastan fakti, et ma mängin karakterit, kes on minu varasematest rollidest nii erinev. Ta nimi on Eve ja ta on pisut raske juhus. Ta on uus ingel ja ta on teissugune.

Kui lõbus sul on võtetel, mis toimuvad Miamis?
Miami on väga ilus linna ja meid õnnistatud, et satume nendesse kõikidesse hulludesse olukordadesse. Hiljuti, sain teada kuidas sukelduda, sama hästi kui kuidas inglise stiilis hobusega sõita, mis on midagi, mida olen alati tahtnud teha. Mul polnud õrna aimu ka kui raske see roll olla võib, kuid see on olnud ka väga lõbus.

Milliseid treeninguid veel oli vaja selle rolli pärast võtta?
Ja seal oli salsa tantsimise tund, mida pidin võtma. Ma olin sellest väga põnevil. Bsley ja mina läheme kattevarjus salsa tantsjateks, mida oli väga lõbus filmida.

Mida saad öelda meile moest selles sarjas?
Üks hea asi selle sarja juures on see, et meil on lubatud lähteainet panna riietesse. Me kolmekesi oleme riietatud väga erinevalt ja meil kõigil on oma individuaalne stiil. Eve on kõige vähem tüdrukulik nendest kolmest, nii, et ta kannab palju saapaid ja pükse. Ma armastan kõike, mida ma saan sarjas kanda.


Kategooria: Intervjuud | Vaatamised: 635 | Lisaja: Dobrevic | Hinnang: 0.0/0
Kommentaarid: 0